Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Drachten

Zit uw riool of afvoer verstopt? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!
Ontstoppingsdienst Drachten is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij beschikken over de nieuwste rioolmachines. Hiermee kunnen wij de meeste verstoppingen binnen een mum van tijd verhelpen. Gemiddeld genomen duurt een ontstopping zo’n 30 á 45 minuten!

Buiten verstoppingen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolinspecties en rioolreinigingen. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen wanneer uw riool vervangen of gerepareerd moet worden. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met een rioolbreuk of verzakking.

Ontstoppingsdienst Drachten behandelt elke klus op dezelfde manier aan. Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsdienst Drachten, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een vrijblijvende prijsopgave. Hierin vindt u wat wij gaat doen, welke machines wij hiervoor gaan gebruiken en hoeveel dit u ongeveer gaat kosten.

Op het moment dat wij akkoord krijgen op deze prijsopgave? Vervolgens zullen wij direct aan de slag gaan. Door het vooronderzoek kan het probleem snel verholpen worden. Een gemiddelde verstopping is verholpen binnen 30 á 45 minuten! Uiteraard ruimen wij na afloop van de ontstopping alles weer netjes op.

Ontstoppingsbedrijf Drachten is werkzaam in Drachten en omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u in Drachten woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw riool of afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0512 203 440 om uw klus te bespreken met een collega van Ontstoppingsdienst Drachten. Wij staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Riool Ontstoppingsdienst Drachten
Ontstoppingsbedrijf Drachten

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Drachten
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Drachten rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0512 203 440

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Drachten

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Drachten

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Drachten!

Afvoer Ontstoppen Drachten

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Drachten

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Drachten

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Drachten

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Drachten

Ontstoppingsdienst Drachten is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Drachten via 0512 203 440.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Drachten te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsdienst Drachten, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0512 203 440. Ontstoppingsdienst Drachten staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0512 203 440.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0512 203 440. Ontstoppingsbedrijf Drachten staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Drachten voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsdienst Drachten staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsdienst Drachten. U kunt ons bereiken voor 0512 203 440.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Drachten via 0512 203 440.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0512 203 440. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Drachten uit?
Ontstoppingsdienst Drachten ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0512 203 440 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsdienst Drachten.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Drachten bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Drachten en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsdienst Drachten? Neem dan gerust contact op via 0512 203 440. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.